Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 23.09.2024 -30.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
PALACE
Mic dejun
Plecare din Bucuresti / autocar Detalii
480 €
Servicii incluse
  • Transport autocar (puncte de imbarcare/debarcare conform ofertei de transport)
  • Cazare 7 nopti
  • Masa in functie de hotelul ales
Servicii neincluse
  • Asigurare (storno + medicala)
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale
  • Alte taxe si cheltuieli personale.
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 240 € de la 20.05.2024
  • 480 € de la 02.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : PALACE
Masa : Mic dejun
Detalii : Plecare din Bucuresti / autocar
Detalii
480 €
Servicii incluse
  • Transport autocar (puncte de imbarcare/debarcare conform ofertei de transport)
  • Cazare 7 nopti
  • Masa in functie de hotelul ales
Servicii neincluse
  • Asigurare (storno + medicala)
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale
  • Alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea hotelului



Luxosul Estreya Residence si Estreya Palace sunt situate in mijlocul unui parc frumos in partea centrala a statiunii Sf. Constantin si Elena - la 200 m de centru si la 250 de metri de malul marii, la 100 m de statia de autobuz.
Facilitati
Receptie la Estreya Residence pentru ambele cladiri, seif (contra cost), lobby bar, bar la piscina, restaurant principal cu terasa, centru MediSPA, centru de reabilitare medicala parte din spitalul St. Marina, una interioara si doua piscine exterioare cu apa minerala, conferinta si sala de evenimente pentru 100 pax, Sala de bal pentru 250 pax, gradina de iarna pentru 100 pax potrivita pentru cocktail-uri, Crama, restaurant MazaMezze, magazin de vinuri a cramei Belogradet, schimb valutar, ingrijire medicala, inchirieri auto, wireless Internet in holul hotelului - gratuit, internet prin cablu in holul hotelului - contra cost, servicii de spalatorie si calcatorie in colt TV, loc de joaca pentru copii, amfiteatru in aer liber, restaurante principale cu doua terase mari in aer liber. Zona de parcare cu plata pentru 300 de masini langa hotel.
Cazare
In total 197 camere.
Camere duble (max 2+1), aprox. 25 mp; 2 paturi de o persoana sau 1 pat queen size si 1 canapea extensibila.
*Estreya Palace- 24 mp. 2 paturi de o persoana in camera si 1 canapea extensibila; Cabina de dus (cada la etajul 4); uscator de par; balcon mic; Seif la receptie; TV prin satelit; WiFi in unele camere
Aer conditionat centralizat
*Estreya Residence - 30 mp.2 paturi de o persoana sau 1 pat queen size in camera si 1 canapea extensibila;Cabina de dus si cada; uscator de par; Balcon; Seif (cheia de la receptie); TV prin satelit; WiFi si LAN; Aer conditionat centralizat
Apartamente (max 2+2, pana la 4 adulti), aprox. 50-55 mp;
Apartamentele de la Estreya Residence nu au perete/usa intre zona de zi si zona de dormit - - 50 mp. 2 camere separate cu usa; 1 pat queen size si 1 canapea extensibila pentru doua persoane;Cabina de dus si cada; uscator de par; balcon spatios; Aer conditionat; Seif (cheie la receptie); TV prin satelit
WiFi si LAN; Chicineta (aragaz electric, frigider). Apartamentele din Estreya Residence au chicineta (chicineta - aragaz electric, frigider), cada.
Apartamentele din Estreya Palace au o suprafata de 45 mp. Dormitorul si camera de zi nu sunt separate cu usa. Sapte apartamente sunt situate la parter, iar celelalte trei sunt situate la primul, al doilea si al treilea etaj.
e- 45 mp. 1 pat queen size si 1 canapea extensibila pentru doua persoane; Cabina de dus (cada la etajul 4); uscator de par; balcon mic; Seif la biroul de repectie; TV prin satelit; WiFi in unele camere; Aer conditionat
Copii: Piscina pentru copii, patuturi si scaune inalte gratuite in restaurant, miniclub (de 6 ori pe saptamana) loc de joaca nou pentru copii.Sport si divertisment
Gratuit: piscina interioare si 2 exterioare (toate cu apa minerala), sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, prosoape contra depozit, fitness, tenis de masa, darts, sah, badminton.
Contra cost: MediSPA Center, sauna, tratamente spa si balneo, biliard, aerobic in apa.
Apa minerala izvoraste sub pamant de la o adancime de 1800 pana la 2050 m. Apele minerale din statiunea Sf. Konstantin si Elena trateaza cu succes bolile cardiovasculare, bolile sistemului musculo-scheletic si ale sistemului nervos functional. Are o influenta foarte buna asupra sistemului endocrin - diabet, obezitate, guta si altele.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - Loc de parcare cu plata langa hotel.

ALL INCLUSIVE 2023

Mese tip bufet la restaurantul principal
- Mic dejun 08:00 - 10:00
- Pranz 12:00 - 14:00
- Cina 18:00 - 20:00
(2 cine tematice pe saptamana). Bauturi all inclusive in timpul cinei: bere la halba si vin de la crama Belogradec, bauturi racoritoare de Coca Cola.
- All inclusive Pool Bar 10:00 - 17:00
Cafea, ceai, cacao, bauturi racoritoare locale Coca-Cola, bauturi alcoolice locale, sucuri (cu exceptia sucurilor proaspat stoarse), bere la halba si apa
- Gustari - 15:00 - 17:00
Restaurantul principal - cafea, ceai, cacao, bauturi racoritoare locale Coca-Cola, bauturi alcoolice locale, sucuri (cu exceptia sucurilor proaspat stoarse), bere la halba si apa
- Bauturi all inclusive 10:00- 22:00; 10:00 - 22:30 (iunie - august)
Cafea, ceai si bauturi alcoolice locale, vinul cramei Belogradets, bere la halba, bauturi racoritoare la halba de Coca-Cola

Facilitati si servicii gratuite
Fitness, Wi-Fi in zonele publice, TV SAT, apa minerala in piscina interioara si la cele doua piscine exterioare, umbrele de soare si sezlonguri la piscina. Piscina in aer liber cu apa minerala de la inceputul lunii mai pana la sfarsitul lunii septembrie.

Oaspetii cu pachet all inclusive sau demipensiune trebuie sa poarte o banda de plastic in timpul sejurului pentru a beneficia de servicii all inclusive sau demipensiune.

DEMIPENSIUNE 2023 :

Mese tip bufet la restaurantul principal
- Mic dejun 08:00 - 10:00
- Cina 18:00 - 20:00
(2 cine tematice pe saptamana). Bauturi all inclusive in timpul cinei: bere la halba si vinul cramei Belogradets, bauturi racoritoare de Coca Cola.
SHO W cooking in restaurantul principal.

Facilitati si servicii gratuite
Fitness, WiFi in zonele publice, TV SAT, apa minerala in piscina interioara si la cele doua inot in aer liber, umbrele de soare si sezlonguri la piscina. Piscina in aer liber cu apa minerala de la inceputul lunii mai pana la sfarsitul lunii septembrie.
• 50% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Early Booking
Azalia

Azalia

St. Constantin si Elena, Bulgaria

de la 461 /pers

18 % Early Booking
ASTOR GARDEN HOTEL

ASTOR GARDEN HOTEL

St. Constantin si Elena, Bulgaria

de la 442.5 /pers

18 % Early Booking
Aquahouse hotel spa

Aquahouse hotel spa

St. Constantin si Elena, Bulgaria

de la 423.5 /pers